POGOJI POSLOVANJA

Splošno

Spletna stran eberem www.eberem.si je namenjena prodaji e-knjig, knjig in revij.
Spletno stran eberem upravlja Inštitut Nove revije, zavod za humanistiko, Vodovodna cesta 101, 1000 Ljubljana, info@eberem.si, telefon: 01 2444 570.

Naročanje

E-knjige, knjige in revije lahko naročite direktno z nakupom na spletni strani www.eberem.si. Knjige vam pošljemo po povzetju ali jih lahko osebno prevzamete. E-knjige vam dostavimo po plačilu predračuna ali računa. Po plačilu se vam e-knjige pošlje na vaš elektronski naslov.

Načini plačila

Plačilo po povzetju je mogoče za knjige in revije.
Plačilo po predračunu je mogoče samo za e-knjige.
Plačilo preko PayPal storitve.
Soudeležba pri stroških pošiljanja je 4€.

Cene

Vse cene so navedene v € in vsebujejo DDV.

Prevzem

Če ste pri naročilu izbrali osebni prevzem lahko to storite na našem naslovu Vodovodna cesta 101, 1000 Ljubljana.

Zaupnost podatkov

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).

Inštitut Nove revije, zavod za humanistiko, zagotavlja, da v nobenem primeru ne bo brez vašega pisnega dovoljenja odstopilo ali odtujilo podatkov, ki ste nam jih s potrdilom nakupa zaupali z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz naročila. Podatki si varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004).