POGOJI POSLOVANJA

Splošno

Spletna stran eberem www.eberem.si je namenjena prodaji e-knjig, knjig in revij.
Spletno stran eberem upravlja Inštitut Nove revije, zavod za humanistiko, Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana, info@eberem.si, telefon: 01 2444 570.

Naročanje

E-knjige, knjige in revije lahko naročite direktno z nakupom na spletni strani www.eberem.si. Knjige vam pošljemo po povzetju ali jih lahko osebno prevzamete. E-knjige vam dostavimo po plačilu predračuna ali računa. Po plačilu se vam e-knjige pošlje na vaš elektronski naslov.

Načini plačila

Plačilo po povzetju je mogoče za knjige in revije.
Plačilo po predračunu je mogoče samo za e-knjige.
Plačilo preko PayPal storitve.
Soudeležba pri stroških pošiljanja je 4€.

Cene

Vse cene so navedene v € in vsebujejo DDV.

Prevzem

Če ste pri naročilu izbrali osebni prevzem lahko to storite na našem naslovu Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana. Ob prevzemu je možno plačilo le z gotovino.

Zaupnost podatkov

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).

Inštitut Nove revije, zavod za humanistiko, zagotavlja, da v nobenem primeru ne bo brez vašega pisnega dovoljenja odstopilo ali odtujilo podatkov, ki ste nam jih s potrdilom nakupa zaupali z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz naročila. Podatki si varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004).